Echtscheidingsbemiddeling Dordrecht

Van Houten en partners: specialisten in echtscheidingsbemiddeling te Dordrecht en binnenkort in Den Haag

Als u gaat scheiden kunt u ieder een advocaat in de arm nemen. Sinds zo’n dertig jaar is er een andere methode. Dat is die van de echtscheidingsbemiddeling, ook wel mediation genoemd. Alle vragen waarmee u geconfronteerd wordt bij een echtscheiding worden in het kader van een echtscheidingsbemiddeling behandeld. De eerste vraag is natuurlijk, als u kinderen hebt, welke regelingen u voor de kinderen gaat bedenken en in de toekomst gaat uitvoeren. Maar ook alle andere kwesties komen aan de orde. De mediator zal in volledige neutraliteit samen met u gaan zoeken naar de oplossing voor alle vragen die u hebt en naar een regeling die de instemming van ieder van u krijgt.

Van Houten en Partners Advocaten en Mediators is een kantoor dat zeer ervaren is in echtscheidingsbemiddeling, al meer dan vijfentwintig jaar inmiddels. De ervaren en neutrale mediator helpt u bij het komen tot een vreedzame oplossing.

Juridisch Echtscheiding Dordrechtonderlegde mediator helpt bij het komen tot een vreedzame oplossing

Wij voltooien op jaarbasis vele tientallen echtscheidingsbemiddelingen in Dordrecht. Onze echtscheidingsbemiddelaars zijn ervaren en professioneel en hebben een grote juridische kennis. Als een echtscheidingsbemiddeling niet tot de mogelijkheden behoort, staan wij onze cliënten bij in het proces bij de rechtbank. Ook daarmee hebben wij grote ervaring. Wij zijn erkende vFAS-echtscheidingsbemiddelaars. Wij zijn ook erkende en geregistreerde MfN-mediators. Voor deze registraties dienen wij onze kennis jaarlijks up-to-date te houden.

Wij nemen alle tijd om uw ideeën en wensen te weet te komen en bij het zoeken naar een oplossing zijn uw ideeën en wensen leidinggevend. Zoekt u samen naar de beste oplossing voor uw kinderen en voor uzelf, kiest u dan voor een echtscheidingsbemiddeling. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Van Houten en Partners Advocaten en Mediators.

   Contact www.vhpa.nl