Echtscheiding Dordrecht

Uw echtscheiding in de omgeving Dordrecht goed geregeld?

Van Houten & Partners Advocaten is uw adres voor bemiddeling en desgewenst juridische ondersteuning bij een echtscheiding te Dordrecht en omgeving. Leest u daarom vooral verder als u en uw voormalige partner op zoek zijn naar een constructieve oplossing voor een aanstaande scheiding.

Samen tot een oplossing komen

De meest constructieve oplossing wordt immers door u sámen gemaakt. Het verdient op zowel de korte als de lange termijn de voorkeur niet te gaan voor een vechtscheiding in de rechtbank – waarbij een derde, de rechter, en niet uzelf het oordeel velt en waarbij veel geld en bovendien tijd gemoeid is. Het is beter, niet alleen hoe nú om te gaan met de vervelende situatie van een scheiding maar ook om latere wroeging te voorkomen, samen tot afspraken te komen die naar beider tevredenheid worden vastgesteld in een echtscheidingsconvenant. Wilt u uw echtscheiding in Dordrecht en omstreken zo soepel mogelijk laten verlopen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Echtscheiding DordrechtTwee belangen maken één

U heeft uw eigen belang maar erkent ook dat van de ander. U mag uw eigen verhaal doen maar luistert ook naar dat van de ander. Een onafhankelijke en onpartijdige derde, de echtscheidingsbemiddelaar, leidt de gesprekken tussen u beiden en zorgt dat voor elk van u de beste en meest redelijke oplossing gevonden wordt – een oplossing waar u immers zélf mee komt. Zeker als er kinderen bij gemoeid zijn, is het van belang het overstijgend doel voor ogen te houden er beiden uit te komen. Overleg in plaats van polarisatie – en dat blijkt in meer dan negentig procent van de stellen die voor echtscheidingsbemiddeling gaan tot een bevredigende uitkomst te leiden. Wilt u uw echtscheiding in de regio Dordrecht goed geregeld hebben, vraag dan vrijblijvend wat Van Houten & Partners Advocaten in uw situatie kunnen betekenen.

   Contact  www.vhpa.nl