Bemiddeling Dordrecht

Van Houten & Partners Advocaten voor bemiddeling te Dordrecht

Scheiden doet leiden, zo is algemeen bekend. Toch bestaan er manieren waarop u en uw voormalige partner er op de best mogelijke manier nog sámen uit kunnen komen. De gang naar de rechter, met soms jarenlange en kostbare processen tot gevolg, is daar in elk geval geen van. Dat voorkomen kan door samen voor mediation te gaan, en in het achterhoofd te houden dat u hier samen op zowel individueel als collectief niveau uit wilt komen. Voor een bemiddeling bij echtscheiding te Dordrecht kiest u voor Van Houten & Partners Advocaten.

Professionele juridische mediation

De advocaten van Van Houten & Partners zijn immers opgeleid als vFAS-echtscheidingsbemiddelaars, hetgeen staat voor ‘vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators’ en betekent dat zij een gedegen achtergrond en kennis van zaken hebben. Zij zijn niet alleen opgeleid als bemiddelaars maar tevens deskundig op het gebied van familierecht, huwelijksvermogensrecht en alimentatierecht, en hebben hier beroeps- en proceservaring in. Uw bemiddelaar heeft daarmee juridische kennis van alle ins en outs die op tafel komen te liggen, bijvoorbeeld met betrekking tot de alimentatie, de omgangsregelingen met eventuele kinderen en de rechtmatige verdeling van eigendommen. De Nederlandse overheid erkent bemiddeling als beproefde methode en komt u met eventuele subsidies tegemoet deze weg te verkiezen boven die van de rechtsgang.

Kom er sámen Bemiddeling Dordrechtuit

De bemiddeling die in u beider specifieke situatie zal plaatsvinden, heeft als doel er samen uit te komen en een echtscheidingsconvenant op te stellen waar u beiden iets aan heeft – voor uzelf, voor de ander en voor de nalatenschap van de misschien wel jarenlange relatie die u samen hebt gehad. Is de keuze bij u en uw partner definitief en is bemiddeling in Dordrecht gewenst? Dan nodigen we u uit contact op te nemen met Van Houten & Partners Advocaten.

   Contact  www.vhpa.nl